Туристичка организација Грачанице
Tourism organization of Gracanica

Велико интересовање за стреличарске радионице у оквиру SHIELD фестивала

05.07.2016.

Стреличарске радионице које ТОГ и новооснована организација Ред Змаја организује у оквиру пројекта SHIELD фестивал, изазвале су велико интересовање код локалног становништва. Пројекат је финансиран од стране USAID Advancing Kosovo Together Local Solution (AKT LS) и општине Грачаница. За пет дана, колико је трајао први циклус стреличарских тренинга, пријавило се преко 40 заинтересованих из Грачанице и околине. Посебно смо поносни на то што међу члановима стреличарске секције има више од 30% жена. 

Други и трећи циклус стреличарских тренинга биће одржани у августу и септембру текуће године. Најбољи стреличари ће имати прилику да учествују на стреличарском турниру у оквиру првог Међународног фестивала средњовековних вештина и занта – SHIELD, који ће се одржати од 16. до 18. септембра 2016. године.

Сви заинтересовани, који нису имали прилике да се учлане у стреличарску секцију организације Ред Змаја, имају прилику да то учине пре почетка другог циклуса стреличарских тренинга, а најкасније до 5. августа, у канцеларији ТОГ-а у тржном центру на трећем спрату.

Више слика са стреличарских радионица, можете погледати на нашој фејсбук страници.