Туристичка организација Грачанице
Tourism organization of Gracanica

Позив за излагаче/произвођаче на продајну изложбу у оквиру витешког фестивала - SHIELD

30.08.2016.
Поводом одржавања првог Међународног фестивала средњовековних вештина и заната – SHIELD, од 16. до 18. септембра 2016. године, на фудбалском стадиону спортског комплекса Драган Џајић у Грачаници, Туристичка организација Грачанице позива све заинтересоване излагаче да искористе јединствену прилику да своје производе пласирају домаћим и страним посетиоцима и учесницима фестивала. Овај пројекат је финансиран од стране USAID-a Advancing Kosovo Together - Local Solution програма и општине Грачаница.

Излагачи могу бити: уметници, произвођачи сувенира, произвођачи домаће ракије и вина, појединци и организације који се баве средњовековним вештинама и занатима, произвођачи меда и сира и остали који сматрају да имају шта да понуде у складу са тематиком фестивала. 

На фестивалу се очекује око 3000 посетилаца.

Цена котизације:
без штанда - 10 евра по дану (излагач је дужан да сам донесе штанд/столове), 
са штандом - 20 евра по дану (ТО Грачанице обезбеђује штанд или 2 стола). 

Туристичка организација Грачанице се обавезује да ће све излагаче рекламирати у склопу промотивног програма фестивала на ЛЕД екрану који се налази у центру Грачанице.

Све заинтересоване излагаче молимо да нам се јаве најкасније до 05. септембра 2016. године до 14 часова, лично у канцеларији ТОГ-а, путем телефона (049/536-966) или електронске поште (togracanica@gmail.com).