Туристичка организација Грачанице
Tourism organization of Gracanica

У припреми Календар манифестација за 2018. годину

14.12.2017.

Туристичка организација Грачанице је покренула иницијативу ажурирања обједињеног Календара манифестација у 2018. години, у циљу боље промоције манифестационог туризма и туристичке понуде општине Грачаница. На Календару манифестација 2018. ће се наћи све културне, забавне, спортске, гастрономске, привредне, филмске и позоришне манифестације, као и сајмови, јубилеји и празници.

Календар манифестација 2018. ће бити објављен на сајту ТО Грачанице, а биће припремљен и у штампаном облику, за потребе дистрибуирања на домаћим и страним сајмовима туризма и у туристичком инфо центру ТО Грачанице.

Циљ ове активности ТО Грачанице је боља промоција и повећање посећености на свим манифестацијама које се одржавају на територији општини Грачаница.

У жељи да се што више манифестација нaђе у Календару манифестација 2018., позивамо све институције, организације и појединце који се баве организовањем манифестација на територији наше општине да  нам се јаве најкасније до среде, 20.12.2017. године, до 12 часова, како би смо им проследили форму коју треба попунити.

Сви заинтересовани могу да јаве путем електронске поште:

togracanica@gmail.com

teodora.togracanica@gmail.com