Туристичка организација Грачанице
Tourism organization of Gracanica

Позив за волонтирање на ШТИТ/SHIELD фестивалу

01.06.2018.
НВО Ред Змаја и ТО Грачанице позивају све младе људе који воле средњовековну историју, витешке борбе, стреличарство и средњовековне занате да својим учешћем помогну организoвање Трећег међународног витешког фестивала ШТИТ/SHIELD. Фестивал ће се одржати од 22. до 24. јуна 2018. године у школском дворишту ОШ „Краљ Милутин“ у Грачаници и подржан је од стране општине Грачаница и Мађарске амбасаде. 

Волонтерке и волонтери ће имати могућност да током овог тродневног фестивала стекну нове вештине и знања неопходна за организовање фестивала, да се упознају средњовековним начином живота и стекну нове пријатеље из различитих витешких удружења која учествују на фестивалу. Поред тога, волонтерке и волонтере очекује одличан провод.

Предвиђене активности волонтерки и волонтера су: пружање информација гостима о програму и дешавањима у оквиру фестивала, помоћ у регулисању паркинг простора, дељење промотивног материјала, учешће у програмским активностима и помоћ у припремању простора и подизању средњовековног кампа. Током трајања фестивала, за све волонтерке и волонтере обезбеђена су два оброка. 

Уколико сте заинтересовани за стицање нових знања и вештина и желите да будете део тима ТО Грачанице и удружења Ред Змаја, можете се пријавити за волонтирање до 12 јуна,  путем:
Електронске поште на e-mail адресу: teodora.togracanica@gmail.com 
Телефоном на број: 049/536-966 
или доћи лично у канцеларију ТО Грачанице у тржном центру на 3. спрату сваког радног дана од 8 до 16 часова.