Туристичка организација Грачанице
Tourism organization of Gracanica

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НОМИНОВАЊЕ КАНДИДАТКИЊА ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „ЦВЕТ УСПЕХА ЗА ЖЕНУ 2023“

22.02.2023.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАЧАНИЦЕ ПО ДРУГИ ПУТ РАСПИСУЈЕ  ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НОМИНОВАЊЕ КАНДИДАТКИЊА ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „ЦВЕТ УСПЕХА ЗА ЖЕНУ 2023“

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, Туристичка организација Грачанице на иницијативу председнице Општине Грачаница проф. др Љиљане Шубарић расписује јавни позив за номиновање кандидатикиња за најуспешније жене у општини Грачаница под називом - „Цвет успеха за жену 2023“.

Позивамо Вашу институцију, да директно учествује и номинује најбоље кандидаткиње стручних занимања за доделу награда у предвиђеним категоријама (број номинација је неогрничен):

Ø  Политика

Ø  Предузетништво

Ø  Права

Ø  Социјална и здравствена заштита

Ø  Јавно информисање

Ø  Информационо-комуникационе технологије и информационо друштво

Ø  Култура

Ø  Наука и технолошки развој

Ø  Спорт

Ø  Образовање и васпитање

Ø  Цивилно друштво

Ø  Безбедност

Учествовањем у овом позиву доприносите:

Ø  Већој видљивости учешћа жена у области рада, образовања, културе, јавног информисања, социјалне и здравствене заштите, васпитања, науке и технолошког развоја, информационо-комуникационих технологија и информационог друштва, безбедности, саобраћаја, енергетике, заштита животне средине, спорта, у органима управљања и надзора и њиховим телима, политичког деловања и јавних послова, права и приступа роби и услугама.

Ø  Промени медијске слике о успешности жена у нашем друштву,

Ø  Охрабривању жена за равномерно учешће и уравнотежену заступљеност у свим областима друштвеног живота, коришћењем личних знања и способности за лични развој и развој друштва као и остваривање једнаке користи од резултата рада уз уважавање различитих интереса.

Признања:

Председница општине проф. др Љиљана Шубарић доделиће признања најистакнутијим кандидаткињама, на свечаном пријему у галерији Дома културе 9. марта, у виду статуа и плакета, са циљем да ода признање најуспешнијим женама нашег друштва за њихов рад, допринос и стваралаштво, као и промовисање њиховог успеха.

Награда представља јединствени подстицај и афирмацију за жене које се успешно носе са изазовима, које показују иновативност, одлучност и креативност у пословању и као мотивација за додатне успехе.

Чланице комисије:

Стручни жири састављен од чланица ТОГ- а, као и жена на руководећим местима у институцијама релевантним за развој женског предузетништва, донеће финалну одлуку о избору најбољих.

Упутство:

Кандидаткиње су обавезне да уз конкурсну документацију приложе и радну биографију, мотивационо писмо и једну професионалну (анфас) фотографију.

Пријаве са пропратном документацијом послати на мејл: konkurs.tog@gmail.com. Позив је отворен од 22. фебруара до 5. марта 2023.

Субјект: Пријава за цвет успеха за жену 2023.

Овде можете преузети потребну документацију:

Cvet uspeha za ženu 2023. - Javni poziv.pdf

Upitnik - Cvet uspeha za ženu 2023..pdf

ОЧЕКУЈЕМО ВАШЕ ПРИЈАВЕ!